Design

Canva is een fantastische tool om al je afbeeldingen mee vorm te geven. Je kan al je blogpostartikelen ermee vormgeven, maar ook ebooks, printables of instagram stories. Het is makkelijk in het gebruik en je leert het snel.

Picmonkey is een makkelijke tool die je kan gebruiken om afbeeldingen te maken en te bewerken. Picmonkey heeft ook een goeie tool om foto’s iets aan te passen, dat is één van de dingen die ik bijvoorbeeld in Canva echt mis.

Ik hou echt zoveel van Creative Market!  Je kan er allerlei templates kopen, voor WordPress, CV’s, afbeeldingen of andere digitale producten. Maar je kan ook nog eens geld verdienen via het aanprijzen van alle producten.

Etsy wordt echt onderschat, maar je kan er veel meer mee dan alleen knutselspullen kopen. Etsy staat ook vol met designs. Je kan er wordpress thema’s en plugins kopen, maar ook handige printables en planners.

Website Hosting

Siteground is de meest aangerade website hosting! Ze leveren snelle sites en goede service. Het is betaalbaar en levert ook echt service voor dat bedrag. 

Wanneer ik naar mijn Amerikaanse blog vrienden kijk, zit bijna iedereen bij Bluehost. Ze hebben kleine pakketen waardoor het ideeal is voor beginnende bloggers!

DIVI by Elegant Themes is het meestgebruikte betaalde thema voor WordPress. Daarnaast zijn de plugins Bloom en Divi Builder ook fantastisch wanneer je een ander thema hebt.

Social Media in plan tools

Tailwind is dé in plan tool voor Pinterest en Instagram. Je kan vooraf al je pins instellen en tegelijkertijd op verschillende borden laten komen. Ook kan je met Communities makkelijk nieuwe content vinden om te pinnen. Je hebt alles zelf in de hand en hoeft niet meer zoveel op Pinterest te zitten.

Hootsuite is ideaal om te gebruiken voor het inplannen van je verschillende social media kanalen. Je kan ook bepaalde zoektermen in de gaten houden. Onmisbaar als je een goede content kalender wilt maken.

Cursus platform

Teachable is de beste tool wanneer je een online cursus wilt geven. De gratis versie werkt prima, alleen kan je dan de content niet gefaseerd uit laten komen. Met de betaalde versie kan dat wel en kan je nog inkomsten genereren met affiliate links.

Overig

Trello is mijn overzichtswalhalla. Ik heb er mijn to do lijsten in staan, maar ook mijn contentplanning. Mijn reisplannen, maar ook alle ideeën die ik nog heb voor Geld verdienen met Pinterest.

Ik gebruik Mailerlite voor mijn emailmarketing. Deze is gratis en werkt in mijn ogen beter dan Mailchimp. Betere opties om te segmenteren en automatisering. Wanneer je via deze link aanmeld, krijg je 20 dollar wanneer je wel een betaalde account zou nemen.