Pinterest coaching

1 op 1 Coaching

We gaan samen kijken naar wat jij wilt bereiken met jouw Pinterest profiel. Wil je een passief inkomen ermee opbouwen of wil je liever meer verkeer naar je site?

Ik kan je daarbij helpen. Ik ben een Pinterest expert en kan jouw helpen jouw profiel op te bouwen tot een marketing machine.

Door deze investering te doen, leer je zelf hoe je het beste jouw Pinterest marketing kan doen. In 3 maanden tijd leer je alles van Pinterest, alle trucjes en best practices. Je leert hoe je met weinig tijd veel effect kan behalen. Je bespaart door alles zelf te leren € 600 per maand aan het het inhuren van een Pinterest manager. Je betaald eenmalig een bedrag van €1059 en daarna ben jij zelf de Pinterest expert.

Naast dat je 3 maanden lang om de week een coachingsessie hebt, krijg je ook toegang tot al mijn Pinterest cursussen, die niet meer te koop zijn. Er is een maandelijks vragenuurtje waar je kunt leren van andermans vragen. En je krijgt gratis alle e-books van Geld verdienen met Pinnen!

Bekijk hier het aanbod of plan een kennismakingsgesprek in.

Plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of het Pinterest coachingstraject iets voor jou is. Dit traject is ideaal als jij wilt leren om zelf jouw Pinterest marketing te doen.

Felicity van Dam,
More to Match

“door Veerle weet ik nu precies wat en hoe ik het moet doen..”

Ik wilde al heel lang iets meer weten over Pinterest. Met Pinterest was ik al wel bekend en ik pin zelf ook veel. Maar totaal zonder verdere kennis of strategie. Veerle weet onwijs veel over Pinterest en hoe je er geld mee kan verdienen. Veerle vertelde me tijdens de sessie stap voor stap hoe ik het beste vindbaar kon worden voor mijn doelgroep.

Hoe ik op mijn manier geld kan gaan verdienen met Pinterest en passend naar mijn bedrijf. Veerle legt onwijs fijn uit en is ook heel gezellig.

Ik heb haar dan ook gelijk aangeraden bij andere ondernemers. Stap voor stap werk ik nu aan mijn eerste eigen pin op Pinterest om zo via Pinterest verkeer/leads te generen.

Er komt een hoop bij kijken en met de sessie van Veerle weet ik nu precies wat en hoe ik het moet doen, en voor de zekerheid stuurt ze je een uitgebreide samenvatting op. Die onwijs handig is!

Veerle enorm bedankt dat je me op weg hebt geholpen met Pinterest!

“In een uur zijn we zo mooi tot de kern van de kansen van Pinterest gekomen.”

Ik zat al een paar maanden tegen Pinterest aan te hikken. Ik wist dat er hele grote kansen lagen, maar door extreem tijdgebrek kon ik me er gewoon niet in verdiepen. Bij een collega ondernemer zag ik Veerle voorbij komen en toen wist ik: met haar moet ik gaan praten! In een uur zijn we zo mooi tot de kern van de kansen van Pinterest gekomen, daar had ik zelf heel wat avonden voor door moeten trekken. Daarnaast is het super dat Veerle echt al met een actieplan kwam voor mijn account en aangaf waar ik op de korte termijn al heel veel uit zou kunnen halen. Nu heb ik niet alleen een heel fijn plan liggen, maar ze heeft me ook aangestoken met haar enthousiasme. Ik kan nu niet wachten om te beginnen!

Manuela Warnar
XoXo Marketing

Do it yourself with e-books

Maandelijks Pinterest
vragenuurtje

Pinterest vragenuurtje

Masterclass
Geld verdienen met Pinterest

Masterclass Geld verdienen met Pinterest

Pin It on Pinterest

Share This