Foto: Angelica Vis

Vrijheid, liefde & groei

 

Dat is waar ik voor sta. Mijn naam is Veerle Rümke en ik heb de missie om alle vrouwelijke ondernemers in Nederland de vrijheid in ondernemen, in geld en in dromen te laten ervaren.

Je kunt mij omschrijven als een vrije geest. Ik ben altijd zelfstandig ondernemer geweest en leef al jaren een fantastisch reizend bestaan. Door de combinatie van mijn leven als nomade en het ondernemen ervaar ik vrijheid en balans in mijn leven waar veel vrouwelijke ondernemers naar op zoek zijn.

Toen ik in 2018 vanwege mijn gezondheid voor een langere periode geen fysiek werk uit kon voeren, ben ik mijn plan voor een passief inkomen verder gaan uitrollen. Al jaren genoot ik ervan om via Pinterest mijn plannen te maken. Het was als een droom die uitkwam toen ik erachter kwam dat ik met Pinterest een inkomen kan verdienen.

Binnen 3 maanden had ik € 100,- verdiend. Nu enkele jaren later haal ik een stabiele inkomstenstroom van enkele honderden euro’s per maand uit mijn activiteiten op Pinterest. Met dit inkomen heb ik mijn reizen voort kunnen zetten en bijvoorbeeld gewerkt vanuit Slovenië en vanaf Gran Canaria.

Nu is het tijd om jou te leren hoe jij dit ook kunt ervaren! Om mijn doel na te streven, wil ik mijn kennis aan vrouwelijke ondernemers door heel Nederland overdragen. Door middel van mijn Pinterest coaching, trainingen en artikelen laat ik je zien hoe je een passief, continu inkomen kunt genereren voor meer stabiliteit en vrijheid in jouw leven. Met mijn autonome aanpak en soms tegendraadse gedachtegang zie ik mogelijkheden voor jouw bedrijf die je vaak zelf niet ziet.

Ik ben Veerle. En ik wil zoveel mogelijk vrouwen inspireren te doen wat ze ècht willen.