Creeër een passief inkomen met Gift Guides

okt 15, 2019 | Affiliate Marketing

Creeër een passief inkomen met Gift Guides

Hoe ideaal zou het zijn als je op één moment je tijd investeert en daar de rest van het jaar je inkomen uit haalt. Dat noemen we een passief inkomen. Er zijn een hoop verschillende manieren om een passief inkomen op te bouwen. Één van de manieren om een passief inkomen te bouwen is met Gift Guides, oftewel cadeaugidsen.

Waarom aan passief inkomen bouwen met gift guides?

Hoe vaak is het jou al niet overkomen dat je geen flauw idee hebt wat je voor een cadeau moet kopen voor je vriend, ouders of vrienden? En wat doe je wanneer je echt geen flauw idee hebt wat je moet kopen? Je vraagt om hulp. Je vraagt vrienden en als daar geen goed idee uit voort komt, dan ga je googelen.

Let’s get real, we’ve all been there.

Je gaat googelen: ‘wat te kopen voor xx?’ Kans is groot dat je op een giftguide komt. Je bekijkt alle suggesties, vormt je plan en waarschijnlijk bestel je dan één van die suggesties.

Doordat je via de giftguide iets koopt, verdient de maker daar een klein percentage mee. Wanneer jij al op deze manier aan je cadeau inspiratie komt, dan zullen er vast meer mensen zijn die op deze manier hun cadeaus vinden?

Bedenk eens wat een goudmijn dit zou kunnen zijn!

Zijn cadeaugidsen niet alleen voor de feestdagen?

Natuurlijk zit de oorsprong van de gift guides zit in de feestdagen. Dat is dé tijd van het jaar dat iedereen cadeaus krijgt. Het is dus logisch dat de piek daar ligt. Wat zijn ideeën voor kleine schoen cadeautjes voor Sinterklaas of wat moet je kopen voor kerst? Het zijn vragen die elk jaar terug komen.

Maar het hele jaar zijn er mensen op zoek naar cadeaus voor verjaardagen, vieringen van belangrijke momenten, bedankjes etc. Er zijn genoeg momenten in het jaar dat mensen cadeaus geven, dus je hoeft je echt niet te beperken tot de feestdagen.

Waar moet ik beginnen als ik gift guides wil maken?

Er zijn een aantal dingen waar je over moet nadenken als je gift guides wilt gaan maken. Denk aan hosting, promotie, welke producten, welke feestdagen, welke affiliate programma’s? Het kan best veel zijn waar je aan moet denken.

Om je te helpen het overzicht te bewaren en elke keer nieuwe ideeën te hebben, heb ik een cursus ontwikkeld. Creëer een passief inkomen met Gift Guides.

Wat krijg je in deze cursus?

In deze cursus leer ik je stap voor stap waar je allemaal aan moet denken bij het maken van gift guides. Ik leer je alle stappen waar je aan moet denken wanneer je dit vanaf het begin opzet. Ook voor ervaren bloggers bevat deze cursus een heleboel tips hoe je het snelst een gift guide kunt bouwen, maar ook hoe je geautomatiseerd reclame kan maken voor je cadeaugidsen.

Cursus specificaties

  • 6 modules
  • Kosten: € 79,-

Wanneer start de cursus? 

Op dit moment is de cursus niet beschikbaar. In het najaar zal de cursus weer starten. Wil je een seintje krijgen als de cursus start? Dan kan je je hieronder opgeven voor de interesse lijst. Je krijgt dan een seintje wanneer we weer van start gaan.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.