Waarom is MagicLinks het beste Affiliate Programma

jan 6, 2019 | Affiliate Marketing

MagicLinks is het beste affiliate programma om geld te verdienen via Pinterest

MagicLinks is een Affialite Programma met veel mogelijkheden. Het heeft veel tools waardoor het makkelijk in gebruik is en heeft verschillende mogelijkheden om makkelijk geld te verdienen. Die mogelijkheden en tools lees je hier.

Hoe werkt MagicLinks?

Het is een affiliate programma waar je, wanneer je lid wordt, meteen met alle retailers mee doet. Je hoeft je dus niet per programma in te schrijven. Erg handig, al zeg ik het zelf.

De meeste programma’s zijn PPS. Dat betekent Pay Per Sale. Je hebt een affiliate link gemaakt, iemand heeft erop geklikt en koopt vervolgens een product op die website. Dan verdien jij daar een commissie van. De gemiddelde conversion rate ligt tussen de 10% en 15%.

Enkele programma’s zijn PPC, Pay Per Click. Dit is ideaal voor wanneer je start met Affiliate Marketing. Wanneer iemand op jouw link klikt, verdien je er al een kleinigheidje mee. Jet.com een voorbeeld van een programma wat PPC is.

Welke websites doen er aan mee

Browser Extensie

Wanneer je de extensie in je browser installeert, kan je met 1 klik op de knop een link aanmaken. Je kan ook van 10 producten tegelijk links aanmaken. Dit maakt het proces dus veel sneller dan wanneer je alles 1 voor 1 moet doen. Ook zal in je google resultaten de rating van de webwinkel staan als die is aangesloten bij MagicLinks. Wat ik ook een fijne toevoeging vind aan de extensie is dat je op productpagina’s ziet hoeveel het je verwacht op te leveren. Dat is natuurlijk van veel meer afhankelijk van van enkel het product. Het hangt van je doelgroep af en je keywords, maar je kan daarmee wel zien of een product populair is of niet.


Find Products (Beta)

Dit is mijn favoriete tool van MagicLinks. Wanneer ik een artikel schrijf over Bullet Journals en een link zoek naar een pastel pen, dan kan ik door dat in te typen, veel verschillende opties vinden. Ik zie opties van verschillende winkels en mogelijke andere producten die ik wil aanraden. Bij het invullen van pastel pens, krijg ik allerlei suggesties. Deze gebruik ik ook als motivatie om andere producten te vinden. Dus met deze tool vind ik makkelijk producten, inspiratie voor andere producten en andere aanbieders waar ik anders niet naar zou kijken.


Link Wand

De Link Wand is een knop die je kan toevoegen aan je bladwijzerbalk. Dit kan in verschillende browsers namelijk Chrome, Firefox, Safari, IE 9 or IE 10. Je gaat binnen MagicLinks naar Link Wand en sleept de link als ware naar je bladwijzerbalk. Je kan dan op elke site waar je bent, op de knop drukken en dan ontstaat – indien de site is aangesloten bij MagicLinks, jouw eigen custom link voor dat product.


WordPress plugin

MagicLinks heeft net als Daisycon en Linkpizza een eigen plugin die je kan installeren op je blog. Wanneer je deze plugin installeert, zullen de links op je blog automatisch omgezet worden tot Magic affiliate links.

Eerlijk is eerlijk, de plugin gebruik ik niet. MagicLinks gebruik ik vooral bij mijn Pinterest Affiliate Marketing en minder voor de blog. Daarnaast geloof ik nog steeds dat het als Nederlandse blogger interessanter is om Linkpizza te installeren dan een Amerikaanse plugin. Als Nederlandse blogger zal je natuurlijk eerder naar Nederlandse webwinkels linken dan naar Amerikaanse.


Refferals

En nu komt het allermooiste van dit verhaal. MagicLinks heeft zijn eigen affiliate programma. Wanneer iemand zich via jouw link aanmeld, krijg jij 40% van de verdiensten van die persoon voor een jaar. Dit kan oplopen tot $1,500 per lid wat jij hebt aangedragen. Dit kan dus behoorlijk oplopen.

Ben jij na dit alles ook nieuwschierig geworden wat MagicLinks voor jou kan doen, wordt dan via mijn link lid en begin meteen met verdienen.

Pin it

MagicLinks is het beste affiliate programma om geld te verdienen via Pinterest

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.