Investeer in dit coachingspakket

Wil jij leren hoe je betere resultaten krijgt met Pinterest?

In dit coachingstraject leer je hoe jij een Pinterest expert wordt
en hoe je een strategie voor klanten kunt bouwen!

Weet je niet wat je moet doen met Pinterest
en wil je zelf de controle houden?

Je leert om jouw eigen Pinterest strategie toe te passen in jouw eigen dagelijkse routine, waardoor het niet teveel tijd kost. We kijken samen naar hoe Pinterest het beste voor je kan werken. Dit is iets voor jou als je

  • Geen idee hebt hoe je Pinterest correct kan toe passen
  • Weet dat je meer resultaten uit Pinterest kan halen, maar je niet weet waar te beginnen
  • Pinterest al gebruikt, maar geen resultaten ziet
  • Denkt te weten wat je moet doen, maar nooit begint
  • Het machteloze gevoel zat bent en wilt groeien met je business
  • Klaar bent met niks doen en in actie wilt komen

Ben je klaar met op je eigen houtje Pinterest proberen in te zetten zonder het gewenste resultaat?

Hoe langer je blijft aanklooien en zonder strategie aan de slag gaat met Pinterest, des te meer website bezoekers en dus klanten je laat liggen.

Zonder plan, blijf je klanten mislopen.  Door alles zelf te blijven doen, zonder enige begeleiding, blijf je inkomsten mislopen. Je bent dus eigenlijk een dief van je eigen portemonnee.

Het is belangrijk om een gedegen plan te hebben om eindelijk te kunnen groeien met je bedrijf

Je hebt de tijd en kennis niet om je Pinterest marketing op te zetten zodat het zijn vruchten af kan werpen. Je bent daarin echt niet de enige. Er zijn zoveel business babes die struggelen om de tijd vrij te maken om Pinterest te betrekken in hun marketing strategie. Vervolgens doet iedereen het maar half en zie je niet de gewenste resultaten.

Het is dus belangrijk dat je de juiste kennis gaat krijgen om het wel zelf te kunnen toepassen. Je moet een investering doen in kennis om dit te kunnen doen.

De eerste maanden dat ik me ging verdiepen in Pinterest Marketing, deed ik ook maar wat. Ik ben consequent blijven investeren in cursussen en dus kennis, om daadwerkelijk de kneepjes van het vak te leren. Ondertussen ben ik jaren verder en weet ik precies wat ik moet doen om te groeien met Pinterest.

Nu is het tijd om mijn kennis over te dragen en met jou te delen. 

 

Door Pinterest toe te voegen aan je routines…

…hoeft het integreren daarvan niet veel tijd te kosten
en levert het je vooral veel verkeer naar je website op.

Foto: Angelica Vis

Hoe ik met Pinterest begon

Eind 2017 was ik werkzaam als freelancer in de festivalwereld en bleek dat ik geopereerd moest worden en daarmee inkomsten zou mislopen. Dat was het moment dat ik wist dat ik mijzelf wilde gaan verdiepen in het opbouwen van passief inkomen.

Al gauw liep ik tegen Pinterest affiliate marketing aan. Ik plande mijn reizen met Pinterest en vond het wel een interessant idee dat ik daarmee ook geld kon verdienen. Ik begon ermee en 3 maanden later had ik mijn eerste 100 euro verdiend.

Al gauw verdiende ik er een schappelijk bedrag per maand mee en wist ik dat ik meer mensen bekend moest laten worden met de mooie wereld van Pinterest.

Zo werd Geld verdienen met Pinnen geboren.

Ondertussen gaat het om zoveel meer dan enkel een passief inkomen opbouwen met Pinterest. Pinterest is het medium waarmee je je business kan laten transformeren. Je bezoekersaantallen kunnen exploderen en het zorgt ervoor dat je klanten je makkelijk weten te vinden. Het is dé marketingstrategie die nog nauwelijks wordt toegepast.

 

Ik geloof dat je plezier moet hebben in je werk en je werk je de vrijheid moet geven die je verdiend. Dat gun ik elke ondernemer.

Bij dit coachingstraject krijg je

Toegang tot de online leeromgeving,
1 op 1 coachingscalls, e-books..

en méér!
Ben jij klaar om ..
  • … met Pinterest meer verkeer op jouw website te krijgen
  • … één keer je tijd te investeren om te leren hoe Pinterest werkt
  • … meerdere inkomstenbronnen in te zetten
  • …. meer betalende klanten te krijgen

Dan is het coachingstraject iets voor jou!

We gaan samen in op de volgende onderwerpen
zodat jij het beste kan groeien

Pinterest strategie

We gaan samen kijken naar hoe jouw Pinterest strategie er het beste uit kan zien, zodat het past bij jouw merk en profiel. Je leert precies waarom je bepaalde dingen moet doen, zodat je jouw strategie altijd kan aanpassen zonder hulp.

U

Pinterest zoektermen

Samen kijken we welke zoektermen het beste bij jouw profiel passen. We gaan meer borden aanmaken en deze meteen de juiste omschrijving meegeven.

Automatiseren

Het is natuurlijk ideaal om zoveel mogelijk werk te automatiseren. We gaan kijken naar hoe we jouw Pinterest zo veel mogelijk op de automatische piloot kunnen laten werken én welke andere zaken er geautomatiseerd kunnen worden.

Business routines

We gaan Pinterest integreren in jouw huidige werk routines. Hoe kan je met minimale inspanning het maximale bereiken? Je gaat efficiënter werken op alle vlakken in je business.

Verdienmodellen

Het is interessant om te kijken naar hoe je meer geld zou kunnen verdienen met je business. Zijn er verdienmodellen die je nog zou kunnen toepassen? Kunnen we een passief inkomen toevoegen aan je business?

Toekomst groeiplan

Het is belangrijk om ook de grotere dromen voor je bedrijf al op te schrijven. Wellicht kunnen sommige dromen al eerder worden uitgevoerd.

Door de strategie van je hele business te weten en daar Pinterest aan toe te voegen,
gaat je business groeien en transformeren.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in…

Een drie maanden durend coachingstraject

Zodat je doelgericht kan groeien en elke dag méér uit je business kunt halen.

Wat zit er in het coachingstraject?

1 op 1 coaching

Om de week zullen we een online coachingsessie hebben. We komen samen via Whereby en zullen elke keer een thema behandelen.

Live groepssessies

Elke maand is er een Pinterest vragenuurtje, hierin worden vragen gesteld over alle aspecten van Pinterest. Het mooie van het vragenuurtje is dat het in groepsverband is en je antwoorden op vragen krijgt, waarvan je niet wist dat je ze had.

Een cursus naar keuze

Geld verdienen met Pinnen heeft een aantal cursussen die op bepaalde momenten in het jaar gelanceerd worden. Jij krijgt een kijkje achter de schermen om te kijken welke cursussen er zijn en krijgt tijdens het traject toegang tot alle cursussen.

Je krijgt dus persoonlijke begeleiding, inspiratie van anderen
en je kan alle kennis ook nog op eigen tempo doorlopen in de cursus.

Op dit moment zijn er maar

2 plaatsen beschikbaar

Dus als je weet dat je mee wilt doen, claim dan gauw je plek.

Ja, ik wil meedoen!

Je krijgt deze bonussen

wanneer je nu inschrijft!

E-book
Hoe werkt Pinterest

E-book Geld verdienen met Pinterest
E-book
Geld verdienen met Pinterest


E-book
Meer volgers op Pinterest

“Ik heb samen met Veerle mijn Pinterest opgezet en mijn website verkeer is verdrievoudigd!
En er ligt een plan hoe ik dit nog verder kan uitbouwen.”
– Linda
De investering om mee te doen is

Pay in full

1,111.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

Betalen in termijnen (3x)

450.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

Felicity van Dam,
More to Match

“Door Veerle weet ik nu precies wat en hoe ik het moet doen..”

Ik wilde al heel lang iets meer weten over Pinterest. Met Pinterest was ik al wel bekend en ik pin zelf ook veel. Maar totaal zonder verdere kennis of strategie. Veerle weet onwijs veel over Pinterest en hoe je er geld mee kan verdienen. Veerle vertelde me tijdens de sessie stap voor stap hoe ik het beste vindbaar kon worden voor mijn doelgroep.

Hoe ik op mijn manier geld kan gaan verdienen met Pinterest en passend naar mijn bedrijf. Veerle legt onwijs fijn uit en is ook heel gezellig.

Ik heb haar dan ook gelijk aangeraden bij andere ondernemers. Stap voor stap werk ik nu aan mijn eerste eigen pin op Pinterest om zo via Pinterest verkeer/leads te generen.

Er komt een hoop bij kijken en met de sessie van Veerle weet ik nu precies wat en hoe ik het moet doen, en voor de zekerheid stuurt ze je een uitgebreide samenvatting op. Die onwijs handig is!

Veerle enorm bedankt dat je me op weg hebt geholpen met Pinterest!

“In een uur zijn we zo mooi tot de kern van de kansen van Pinterest gekomen.”

Ik zat al een paar maanden tegen Pinterest aan te hikken. Ik wist dat er hele grote kansen lagen, maar door extreem tijdgebrek kon ik me er gewoon niet in verdiepen. Bij een collega ondernemer zag ik Veerle voorbij komen en toen wist ik: met haar moet ik gaan praten! In een uur zijn we zo mooi tot de kern van de kansen van Pinterest gekomen, daar had ik zelf heel wat avonden voor door moeten trekken. Daarnaast is het super dat Veerle echt al met een actieplan kwam voor mijn account en aangaf waar ik op de korte termijn al heel veel uit zou kunnen halen. Nu heb ik niet alleen een heel fijn plan liggen, maar ze heeft me ook aangestoken met haar enthousiasme. Ik kan nu niet wachten om te beginnen!

Manuela Warnar
XoXo Marketing

Wil jij ook NÚ meer halen uit jouw bedrijf door Pinterest in te zetten, sluit je dan nu aan bij het coachingstraject.

Inhoud van het traject

We gaan natuurlijk samen kijken waar jij het meeste bij geholpen bent en hoe we jou bedrijf naar de next level kunnen laten groeien.

De onderwerpen van de coachingsgesprekken staan niet vast. Dit is een richtlijn van de onderwerpen en volgorde waarin we alles zullen bespreken. We gaan natuurlijk samen kijken aan de hand van jouw kennis en bedrijf wat het beste werkt.

Week 1: Deze week staat in het teken van de basis van Pinterest

In deze week gaan we inzoomen op de basisprincipes van Pinterest. Veel mensen gebruiken Pinterest al even, maar maken toch fouten in de basisprincipes. Ondanks dat de kennis vaak al bekend voelt, gaan deze principes écht een verschil maken in je gebruik van Pinterest.

Week 3: Deze week staat in het teken van Pinterest zoektermen

Om jouw profiel zo goed mogelijk vindbaar te maken, gaan we in op het gebruiken van zoektermen. Op welke plaatsen gebruik je zoektermen en hoe vind je de beste zoektermen?

Week 5: Deze week staat in het teken van Pin Design

We gaan samen een template maken om te zorgen dat al jouw pins een herkenbare huisstijl hebben die bij jouw stijl past, maar ook goed werkt op Pinterest. Met dit template ben je daarnaast ook minder tijd kwijt om je pins te maken.

Week 7: Deze week staat in het teken van Pins inplannen

Hoe zorg je ervoor dat je pins goed zichtbaar worden, hoe vaak moet je pinnen en waar moet je pinnen? Je krijgt alle tips en trics om Pinterest zo goed mogelijk in te zetten. We gaan kijken hoe je jouw Pinterest zo goed mogelijk kan batchen zodat het weinig tijd kost.

Week 9: Deze week staat in het teken van verdienmodellen

We zullen het al eerder over verdienmodellen gaan hebben in het proces, maar we gaan echt kijken hoe we jouw inkomen kunnen vergroten met de groei die Pinterest je gaat geven. Hoe kan je meer inkomen uit je bedrijf halen? 

Week 11: Deze week staat in het teken van Wat jij wilt

We hebben verschillende onderwerpen besproken, maar wellicht is er nog iets waar je dieper op in wil gaan. Het is aan jou wat we gaan bespreken. Natuurlijk wordt het hele coachingstraject afgestemd op jouw wensen, maar deze week mag jij écht zeggen waar we verder op in gaan. Wat heb jij nog nodig om verder te groeien of om Pinterest meer eigen te maken?

ALS JE DURFT TE INVESTEREN KAN JIJ OOK MEEDOEN!

Pay in full

1,111.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

Betalen in termijnen (3x)

450.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

“Door mijn samenwerking met Veerle is Pinterest onderdeel geworden van mijn routine.
Ik spendeer nauwelijks extra tijd aan Pinterest, maar haal wel de juiste resultaten.” ​

– Naomi

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, stuur me dan een email op veerle@geldverdienenmetpinnen.nl.

Wanneer plannen we de 1 op 1 coaching in?

Zodra je het coachingstraject koopt, kan je inloggen op de online leeromgeving. Daar kan je zelf een afspraak inplannen in mijn agenda op een moment dat voor ons beide uitkomt. De coachgesprekken vinden altijd op dinsdag, woensdag of donderdag plaats.

Via welk programma vinden de coachingsgesprekken plaats?

We zullen elkaar altijd spreken via Whereby. Dit is een programma waar je niets voor hoeft je installeren. Het vraagt dan ook niet zoveel van je computer, wat een Zoom bijvoorbeeld wel doet. 

Hoelang heb ik toegang tot de online leeromgeving?

Je houdt een half jaar na aanschaf van het traject toegang tot de online leeromgeving. Dit betekent dat je de cursus, ebooks en live sessies nog kan inzien nadat het coachingstraject is afgelopen.

Wanneer je het VIP traject aangaat, hou je een jaar lang toegang tot de online leeromgeving.

Het coachingstraject duurt 3 maanden, wat als ik dan op vakantie ben?

Het streven is om alle afspraken binnen 4 maanden na aanschaf van het coachingstraject af te ronden. Daar is dus al rekening gehouden met een korte vakantie. Mocht je merken dat jouw coachingsmomenten niet binnen de 4 maanden vallen, trek dan even aan de bel, dan komen we er samen vast wel uit.

Kan ik alle afspraken in één keer inplannen?

Yes, als jij het fijn vind om de afspraken allemaal bij start in te plannen, dan kan dat zeker! Plan dan wel de afspraken om de week in, zodat je ook nog tijd hebt om aan het werk te gaan met alles wat je geleerd hebt.

Welke cursussen kan ik uit kiezen als gratis cursus?

Er zijn verschillende cursussen waar je uit kunt kiezen. Er is een uitgebreide Pinterest basis cursus, een specialisatie cursus over Pinterest SEO en een cursus over het opbouwen van een passief inkomen met gift guides.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Op dit moment bied ik nog geen betalen in termijnen aan. Mocht je willen betalen in termijnen, mail me dan vooral, dan gaan we even kijken wat er mogelijk is.

Hoe weet ik of dit coachingstraject iets voor mij is?

Als jij klaar bent met je tijd verspillen en gewoon maar iets doen, dan is dit iets voor jou. Als je ziet dat je moet investeren om te groeien, dan past dit traject zeker bij jou. Als je bang bent dat je de investering niet terug gaat verdienen, dan heb je niet de juiste mindset om met dit traject aan de slag te gaan. Dit traject is voor vrouwelijke ondernemers die wéten dat ze klaar zijn voor de next step.

Als je klaar bent om verder te groeien

Pay in full

1,111.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

Betalen in termijnen (3x)

450.00 (excl. BTW)

• 6 coachingssessies
• 6 maanden het Pinterest vragenuurtje
• Alle Pinterest cursussen
• 1 jaar toegang tot online leeromgeving

Ja, ik ben er klaar voor!