Verdien geld met het maken van Printables

apr 8, 2019 | Make Money online

Verdien geld met het maken van Printables. Lees hier welke producten je kunt maken en via welke sites je je producten kunt verkopen om een passief inkomen op te bouwen.

Er zijn verschillende manieren hoe je geld kan verdienen met je blog. Waarschijnlijk ken je de meest gebruikelijke manieren met affiliate marketing, advertenties of het schrijven van reviews. Er zijn ook nog andere manieren om geld te verdienen, namelijk met het verkopen van digitale producten. Digitale producten werken het beste wanneer ze meteen het probleem van je publiek oplossen.

Waarom printables of digitale downloads?

Digitale producten inzetten, zoals printables, is een strategie die je kan overwegen vanwege de volgende voordelen:

 • Een mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen
 • Naam of autoriteit opbouwen voor je merk
 • Inschrijvingen krijgen voor je mailinglist
 • Meer verkeer naar je website
 • Je doelgroep helpen met één klik

Tegenwoordig wil iedereen zo snel mogelijk een oplossing voor elk probleem. Wanneer je met een product een snelle oplossing biedt, help je je doelgroep enorm. Goeie digitale producten die snelle oplossingen bieden, gaan als warme broodjes over de toonbank. Waarom ben je dan nog niet verschillende digitale producten aan het maken om er geld mee te verdienen?

Je hoeft geen ontwerper te zijn om Printables te maken

Wanneer je een idee hebt voor iets wat uitgewerkt kan worden op papier, dan kan het al een goeie printable zijn. Het kan een google doc bestand zijn of een spreadsheet. Het kan heel simpel zijn, je hoeft er niet voor te kunnen ontwerpen.

Als je geen ervaring hebt met ontwerpen en je wilt wel dat je ontwerpen er fantastisch uitzien, dan kan je altijd nog iemand inhuren hiervoor of zelf voorgemaakte template kopen om aan te passen. Je kunt ook jezelf leren ontwerpen in één van de programma’s die ik verderop in dit artikel noem.

Wat voor producten kan je maken en verkopen?

Eigenlijk is alles mogelijk. Je kan een e-book van 100+ bladzijdes verkopen of een one pager. Wanneer je een idee hebt gehad dat mensen kan helpen, dan willen mensen er waarschijnlijk ook wel voor betalen. Je kan producten maken in allerlei verschillende categoriën, zolang jij kennis hebt, kan je die overdragen.

Hier zijn wat ideeën voor digitale producten

 • eBooks
 • Checklists
 • Worksheets
 • Ansichtkaarten / Uitnodigingen
 • Artwork
 • Kalenders / Planners
 • Quotes

Wanneer je het leuk vind om printables te maken, kan je er ook voor kiezen om af en toe een gratis printable te maken. Met deze freebie kan je meer inschrijvingen op je maillinglijst krijgen en het helpt ook om je merk / naam op te bouwen.

Hoe maak je printables?

Zoals eerder gezegd hoef je geen ontwerpen te zijn om printables te maken. Er zijn zoveel verschillende programma’s die je kunt gebruiken als beginner, zoals:

Wil je kijken hoe Picmonkey werkt? Je kan hier je gratis proefversie beginnen.

Waar kan je printables verkopen?

Er zijn verschillende platformen waarop je je digitale producten kunt verkopen.

Beginnen maar!

Je weet nu wat voor een digitale producten je kunt maken, je weet hoe je ze kunt maken en je weet waar je ze zou kunnen verkopen! Er is dus eigenlijk geen reden meer om ze niet te gaan maken. Beginnen maar!

 

Bewaar op Pinterest

Verdien geld met het maken van Printables. Lees hier welke producten je kunt maken en via welke sites je je producten kunt verkopen om een passief inkomen op te bouwen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.