Pinterest vragenuurtje

Live Pinterest Q&A

Elke laatste woensdag van de maand is er een Pinterest vragenuurtje. Je kan hierin je vragen stellen, mensen die hun vragen van te voren hebben aangeleverd worden sowieso behandeld.

Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan ontvang je natuurlijk een replay. Zorg dan dat je je vragen van te voren aanlevert door te reageren op je registratie email!

29.00 (excl. BTW)

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, neem dan vooral contact met me op via het contactformulier op de site.

Via welk platform vindt het vragenuurtje plaats?

Op dit moment is het vragenuurtje in webinarvorm. Op deze manieris het voor mij het makkelijkst om een opname te maken, mijn scherm te delen en jullie vragen te beantwoorden.

Moet ik ook in beeld?

Nee, ik heb ervoor gekozen om het vragenuurtje in webinar te doen, zodat je niet in beeld hoeft. Je kunt je vragen van te voren emailen of in de chat zetten.

Ik kan er niet bij zijn op woensdagen, kan ik het Pinterest vragenuurtje ook terug kijken?

Jazeker, je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving en daar kun je alle voorgaande vragenuurtjes terug kijken. Als je er niet bij kan zijn, kan je ook altijd je vragen emailen. Van te voren ingestuurde vragen, beantwoord ik altijd als eerste.

Hoe lang krijg ik toegang tot het Pinterest vragenuurtje?

 

Je mag 6 maanden meedoen met het vragenuurtje en kunt in die 6 maanden alle voorgaande vragenuurtjes terug kijken. Je kunt na deze 6 maanden weer voor de oude prijs verlengen.

29.00 (excl. BTW)

Pin It on Pinterest

Share This